Huawei Mate X2 med inre display är här!

Huawei har under dagen visat upp det nya flaggskeppet Mate X2 som lovar riktigt mycket. Modellen har fått en separat inre och yttre skärm bland annat.

Skärmen på insidan mäter 8 tum när den är utfälld och har en uppdateringsfrekvens på 90Hz. Det kan jämföras med den yttre skärmen som har en storlek på 6,45 tum med precis samma uppdateringsfrekvens, 90Hz. Skärmen är inte gjord av glas utan plast.

Under huven har mobilen fått choppet Kirin 9000 med antingen 8/256 eller 8/512 GB minne. På baksidan har modellen gått en primär 50 MP-kamera och mobilen har upp till 100x zoom. Utöver det ser det ut som att den kommer med ett 4500 mAh- batteri som kan snsbbladdas med upp till 55W, en fingeravtrycksläsare placerad på långsidan och Android 10 utan Google Play Services 😦

av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.