LGs rullbara smartphone kanske inte kommer släppas

Det ser ut som att LGs rullbara smartphone kanske inte kommer att se dagens ljus. Det ser nämligen ut som att LGs rullbara smartphone kanske inte kommer att se dagens ljus, men varför inte?

Mer specifikt serb det ut som att LG satt projektet med den rullbara telefonen på paus. Det kan innebära att LG kanske inte kommer visa upp någon rullbar smartphone under det här året eller inte så tidigt som man hade önskat i alla fall.

Med det sagt kommer det bli mycket intressant att se när LG kan komma att visa upp och berätta mer om den här modellen!

Publicerat den
Kategoriserat som LG Märkt

av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.