Samsung Galaxy Watch Active 2 och Watch 3 får stöd för att mäta EKG i Sverige

Det ser ut som att Samsung under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till modellerna Watch Active 2 och Watch 3. Vad är det för något som det rör sig om?

Det ser ut som att du snart kommer kunna mäta EKG-värdet om du har en Watch Active 2 eller Watch 3 efter den senaste uppdateringen som Samsung för övrigt skickar ut i ytterligare 30 länder utöver Sverige. Uppdateringen skickas ut löpande.

Publicerat den
Kategoriserat som Samsung Märkt

av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.