Spotify HiFi är en kommande tjänst från jätten för bättre ljud

Under måndagskvällen har Spotify officiellt gått ut med att företaget kommer att lansera en ny tjänst senare i år vid namn ”HiFi”. Det är precis som det låter en bättre tjänst när det kommer till ljudkvalitet jämfört med hur det ser ut idag.

Spotify har sagt följande om den nya tjänsten:

Spotify HiFi will deliver music in CD-quality, lossless audio format to your device and Spotify Connect enabled speakers, which means fans will be able to experience more depth and clarity while enjoying their favorite tracks.

Det är ännu oklart när det kommer till övriga uppgifter.

Publicerat den
Kategoriserat som Spotify Märkt

av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.