Xiaomis kommande Redmi K40 läcker ut sida vid sida med Xiaomi Mi 11

Xiaomi har redan visat upp Mi 11 för världen. Men snart ser det ut som att modellen kommer få en kusin i form av Redmi K40 som av videon nedan att döma kommer likna Mi 11 en hel del.

Av videon att döma kommer den här modellen nästan få samma form både när det kommer till själva designen men också när det kommer till modulen för de bakre kamerorna. Men det är inte allt. Det ser liksom även ut som att den här modellen kommer få stöd för stereoljud vilket helt klart känns lovande!

av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.